My last

YOYO!  Mamma kom nyss hem med två par converse till mig & min syster, är riktigt glad. Det som är dåligt är att hon köpte svarta Converse. jag som så gärna ville ha gula. Aja, är fortfarande glad, de svarta är oxå fina :)

tänkte prata lite om min dag. Lol.. Nää, men vi började faktist kl 9 idag så jag mötte karl von Linné HAHA, Pella & jossan utanför systembolaget. På vägen till skolan kom jag på att jag hade glömt att hämta lås hemifrån så vi bestämde oss för att springa till hemköp för att köpa ett lås. HAHA! lite wierd låter det men vi bara gjorde det xD
I skolan var det så jäävla tråkigt! fan det var tomt ju! såg typ tre elever. Min sista lektion var tigrinja och jag älskar vår nya grupp! Det är en fett skum tjej som är med oss & det roliga är att hon har bott i Eritrea i hela sitt liv, ändå kan hon lika mycket som oss.

Just nu kollar jag på 2 1/2 men & har tråkigt. Måste fan börja blugga snart


DÖDA MIG!!


yoo BITCHES! sitter & pluggat till so provet som är imorgon -.- DÖDA MIG!
jag chattade nyss med alla tjejorna & Shoresh på msn för en stund sen. Vi skulle typ snacka om matte fast sen kom vi in i en helt annan grej, lol. Han ska nämligen bjuda ut en tjej på fika & ville ha hjälp med att välja låtar. Och eftersom att jag har bästa musik smaken så föreslog jag några artister som Marvin Gaye, Stevie Wonder & Boyz II men ( dom döödar, lyssna på dom )och han älskar dem! & man vet ju aldrig om det kommer bli mer än bara en fika så jag tog även med några låtar som Chris ft Tyga - Make love, Chris Brown - Wet The Bed osv HAHA! nää, nu måste jag fortsätta plugga!

guess what i got (F.A.M.E)

shoooooo bloggen gissa vad jag träääffade rihanna i stan med hennes livvakter, assåå bästa daan i mitt liv hon var i weekday med sin bästis oxå ommgg...
saajk jag driver bara men jag träffade däremot fjoortis-idooolleenn.. Johan palm (vänta stavas han så??) aja syftet med att jag åkte in till stan var förstås chris browns F.A.M.E album som precis har blivit lanserat här i sverige, and guess what i got it woohow, sedan var jag tvungen att åka till ett barnkalas (lil kusin) och nu sitter jag i princip och skriver detta inlägg, ska nog se nån film och hitta på nått, det får bli en chilldag idag:) peace n love
<3

fick även med mig lite som jag var i behov av :)

the freaking CD i love it

F.A.M.E

jag är fett förvirrad!! jag trodde albumet kommer ut den 22 mars, men Bryan (bloggaren) har redan köpt den! spana in hans blogg på www.mulattobee.blogg.se den är skit bra! anyways! jag måste ha den nu, ni anar inte hur länge jag har väntat :) så jag ska nog dra till stan idag, SEE YA!!


Vad tunga!




den bästa dansen är vid 2:32 koolla!

If you got eyes look at me now BITCH!

faan vad jag diggar den där låten!

så idag började vi med spanska som suuuger! sedan hade vi SO PROV på kartkunskap och det gick väll bra hoppas jag. Jag oroar mig inte så jätte mycket med tanken på att jag redan har över 200 poäng, vilket betyder att jag har nått målen.

just nu sitter jag och kolla på Bachelor och är inne på datan och läser lite tweets. Jag har många gammla gubbar som föjer mig.. EUW! måste kolla på bachelor nu..


Plugg..


just nu sitter jag & pluggar med Nadin och har nyss hjälp henne att skaffa sig ett twitter konto och hon heter NadinBreezy.. Hm.. Ha! nä men det var faktist jag som valde namet åt henne :) åh juste! jag har nu fått tillbaka min kamera som jag fick i julklapp! jag lyckades ta sönder den efter bara 3 dagar. Så nu har jag min kamera & jag slipper lägga ut samma bilder hela tiden.


Happy B-day!


Grattis till Ansa som fyller 14 år idag! ha en underbar födelsedag TJEYEN! ;) ♥

sadfhjkfghwlrkjgh

OMGOMGOMGOMG Tyga följer mig på twitter!! ahhhhh!! Ni skulle ha sett min reaktion när jag fick reda på det! ..GOOSH! jag lovar att lägga ut en video på min reaktion när jag fått reda på att Chris & Bow Wow följer mig, för det kommer att hände.. This just gave me hope!! han följde mig och 3 andra av alla hans fans som typ är flera miljoner!

För er som inte vet är Tyga en amerikans rappare signad till young money! han är med i låten decues och är en av CBs bästa vänner!


Wonder Woman - Chris Brown ft Tyga

Make Love - Chris Brown ft Tyga
BTW jag heter www.twitter.com/teeambreezy

Ute med L på stan


kom nyss hem från stan med L♥ och jag är helt slut, vi gick runt i flera timmar..
Men det var najs. Jag hittade tyvär inte så mkt, bara en jacka. Haa! och Linnéa var lika sjuk som vanligt! ;)

just nu sitter jag och pluggar till mitt so och matte prov som vi kommer att ha direkt när skolan börjar -.- fu**!

RSS 2.0