J.E.A.L.O.U.S

asså Jasmines nya låt Jealous är grym ju.. Galet vacker hon är också! och hon har ju världens snygaste kille som FÖLJER MIG PÅ TWITTER! yupp.. Typ världens snyggaste kille följer mig & jag är överlycklig! såg det nyss. Anyways.. Måste plugga vidare till provet. Har inte gjort det under hela veckan!

Jinsu (min andra man) är killer på videon.. SKIIIIT KKAAATT.

Eritrea om en månad!!

kom nyss hem från en galen dag med alla tjejor förutom Jossan eftersom att hon är i Spanien. Tyvääärr så hann jag inte bowla för att jag vi skulle fixa något med passen. Jag åker till ERITREA OM EN MÅNAD! YAAY! shit, jag kan inte vänta.
Imorgon är det antingen stan med Linnea som gäller eller så gör vi något alla tillsammans, tänker inte sitta hemme och ha tråkigt. Och sen på fredag är det tjejmiddag hemma hos Pella! :)

F.A.M.E is gold!

EFTER TRE VECKOR! *sliter av håret* yaay! f.a.m.e är definitivt det bästa albumet han gjort! den förtjänar verkligen det..

sooo.. Just nu sitter jag och gör en video som jag senare ska lägga ut på youtube, har tråk :O

Juste! ser ni mina nya amber rose solglasögon?! hihi vet inte varför jag kallar dom för det, men hon har såna skit snygga! det är typ solglasögon med kedjor.. Ilikeitlikeit


JASSIE J!!!

asså jag dör! sååå vacker röst! kvinnan är fan bättre än alla dom andra skit artisterna som Rihanna, Britney Spears, Ke$ha osv. 
Ni kanske inte vet vem hon är men jag vet! haaa.. Jessie medverkade i Chris Browns turné och har även skrivit en av mina favorit låtar "I Need This" mer kan jag inte! kolla wikipedia eller nått sånt! xD




ni måste bara lyssna på henne!!

FÖÖÖR HEEETTT


I'll be right next to you

har gjort klart alla mina läxor och ligger i min säng med min laptop i knät och är inne på twitter och lyssnar på min boo.. Soooofffttt ;)
Idag var skolan tråkig af. Hatar måndagar! aja ska inte skriva så mkt.. TJARRÅ!


aww jag kommer ihåg den här låten! :)

Veckans låååtaar!


Chris Brown - Wet The Bed



Chris Brown ft Justin Bieber - Next To You



Beyonce - Smash Into You



Wiz Khalifa - Roll Up

jag typ DROOOGGAR den här låten

bilder från i torsdags




Down To Earth

sitter och kollar på big brother. Fan vad jag kommer bli sur om Roddan åker! visst, han är äcklig och inte den snällaste. Men om han åker så kommer jag inte kolla på bb längre. Alla som är typ roliga har åkt. Nicky, Rosa, Vanessa.. Alla dom som skapar drama, och jag älskar drama. Ni vet.. Drama is my middle name ;)
Efter big brother måste jag läsa en skit bok som heter God Natt Mr Tom. Jag säger bara. LÄS DEN INTE! skit dålig, fuck vår svenska lärare. Välj en bättre bok förfan! ;)

Belieber ♥

kom nyss hem från Kista. Var där tillsammans med Linnea, Sara & nadin. Vi såg nämligen Justin Biebers nya 3d film Never Say Never. Jag hade väldigt höga förväntningar på den filmen och blev en aning besviken, men den var bra! jag fick lite gåshus när dom visade lite klipp från hans konsert.

 Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle gilla Justin Bieber. Eller jag kommer ihåg när jag & Emma typ dog för honom i 4 eller 5an, då han inte var känd. Jag sökte på "With You" med Chris Brown & så kom han upp. Efter jag hade kollat på videon blev jag typ besatt av honom & tyckte han va dööö snygg. Jag visade han för Emma & vi typ dog för honom. Men min favorit just nu är Pattie som är hans mamma. Asså hon är så gullig & snäll! hihi I have pattiefever.. JUST KIDDING ;) nää men hon är faktist jätte gullig! 

hursomhelst! filmen var grym.. Hihih den enda som hördes i hela biosalongen var såklart ME! jag skrattade typ hela tiden för någon konstig anledning, jag skrattade till & med när det inte ens var roligt ;) och så var det en jävligt lång man som satt framför mig, som tur är bytte han plats med nån tjej.. Jag tror han hörde mig säga nått till Sara om att han e för lång :O
jag måste lära mig att vara tyst när jag kollade på mig! haha ni skulle sett sara, hon vart helt inne i filmen ju! eller det var ju jag oxå faktist.. I have Bieber Fever BITCHES! ;)







aj aj aj katter ;)

@mirjambrown

asså shiiit! jag är helt jävla beroende av twitter! Följ den! www.twitter.com/mirjambrown (min nya) haha sitter och twittrar med Linda, Pella, Nadin, Sumeya & Sandris! haha nooo llliiiffferrr känns det som!

Det här är vad vi sitter och gör just nu!!....






                                My Twittah Twittah Twittah!!

SKRATTA INTE ÅT MINA FOLLOWERS! denna är ny! på min andra har jag faktist snart 600, inte för att skryta.. ;)

Never Say Never Bitches!

Yaay! så vi har bokat biljetterna & på söndag ska jag, Linnea, Sara & Nadin gå och se Never Say Never med Justin Bieber. Är inte ett fan men många säger att den är skitbra & det finns säkert ingen bättre film so.. Why not?!
Idag var skolan bra. Asså den här veckan har varit skitbra! Fast vår klass är som en djungel och lärarna måste sitta som barnvakter & vakta alla hela tiden. Fan vilken tur jag fick som hamna i 7:3!

Varför blev hon så vacker för?!?!?


KRIG!




haha vi hade ett skit roligt krig i skolan med min Liquid Eyeliner. Det var tööönten Smoja som starta det SÅKLART! ;) fick flera rivmärken!

A Pretty Hectic Day!!

heej tööntar! kom nyss hem från en UNDERBAR dag med alla mina sötnosar! Låt mig bara beskriva min dag... HELT FUCKING SJUUUUK! det börjar med att Luna gör så att jag nästan kissar på mig i MC.. Sedan när vi satt inne i biosalongen så prata vi shit mycket.. Ni vet, vi gillar att prata & skrika;) och så kommer en kvinna som gick och kollade på bio själv.. EH? och ba "kan ni vara tysta?" lol, vem e hon?! haha & vi svara nej, shit otrevliga;) och sen när filmen var slut så kom en bitch och kaste en flaska på oss för att vi prata så mkt hahaha! 
anyways.. Filmen (I Am Number Four) var helt okej faktist. Dock inget jag skulle rekommendera! asså jag satt och undrade när någonting skulle hända. Men det bästa var när jag, Pella, Jossan, Linnea och.. Sandra & Ansa satt i tåget och bråka haa! vi slogs typ.. Drog varandra i håret, revs & Ansa lyckades ta sönder min luva, så galna är vi. Men lite synd var det om min lilla Ansa som började blöda. Lol Jag älskar er!!!!!

Just nu sitter jag & läser min solstråle Pellas blogg & är fortfarande i chocktillstånd! haha hon la ut min boo's video "No Bullshit" haha! Pella har bra smaaaak! ;)

Veckans låtar!

Har börjat med veckans låtar igen! vissa kanske tycker att jag har dålig musiksmak men då säger jag bara FU** YOU. Haa! nää men lyssna ändå, så dålig har jag inte. Ni får gärna ge tips på några sköna låtar, är dom bra så kanske jag tar med dom ;)


All About You - Chris Brown



Jasmine V - Natural



Big Sean ft Chris Brown - My Last



Rihanna - Take A Bow

Why is everything with you so complicated♫

sitter & chattar med alla mina töntiga kompisar på msn. Haa! fan asså vi har inge liv! 
 vi snackade lite om filmen I am number four & jag kollade på trailern och jaaag kaaan innnttee vääntta! hoppas jag inte blir besviken bara!  den ska vi alla tjejer kolla på om typ 2 dagar (torsdag)
nu vet jag fan inte vad jag ska göra. Haha fast jag har hittat ett nytt intresse som heter Young Jinsu. So girls, get ready cause I will talk about him alot ;) asså ord går inte & beskriva hur vacker denna människa är! Jasmine is a lucky bitch! ;)


Ser ni min bästis Sandris längst bak?

Haa! gossip Luna.. Ni är bara föör roliga!

Look At Me Now!

ahh! är fett glad just nu! vet inte varför men är bara på bra humor haa! Hursomhelst. Idag ska jag åka till mina kusiner, eller först ska jag till Kista med mamma och köpa presenter medan Winta, Luwam & alla ska ha fest här hemma. Jag skulle egentligen till stan med Linnéa och kolla på bio men det blev aldrig av, men det får bli nästa helg!

Shit vad videon är tung! & min man ser lika snygg ut som vanligt ;)


RSS 2.0