jävligt glad asså!♥

omg jag märkte nyss att chris browns mamma följer mig på twitter! ha ni tänker säkert, big deal! men för mig är det verkligen en BIG DEAL! hur som helst. Idag efter skolan så gick jag och Linnea hem till L:) vi kolla på lite julia posters, jag fick 2 på bey och chris:) aa och nu så sitter jag och gör läxor..
juste vi fick nya scheman idag, och den äger! vi har typ håltimma 2 gånger och en kl 10. Sen så har vi musik med hela klassen!:) puhh! då slipper vi 7:1 jobbiga as! haha..

omg!


F.A.M.E

så jag fick höra att Chris nya album ska heta fame, som står för forgiving all my enemies. Han har även gjort en tatuering där det står F.A.M.E på. Och så kom hans mini-movie ut igår faktist. Synd att jag inte kan se den för den har bara kommit ut i usa.. Det går väldigt bra för han just nu. hans låt deuces är 1 i billboard topp listan och hans film takers är också etta! hoppas bara att hans album är off the hook! hittils är alla hans alla nya låtar grymma! speciellt yeah 3x som är som är producerad av David Guetta.


L.A. Candy

Idag efter skolan, så gick jag gick med Smoja, luna och Linnéa till bibblan. Luna skulletyp lämna boken skriven av Lauren Conrad, som heter L.A Candy så att jag senare kunde låna den. Asså jag hade resarverat den;D
Idag så hände det inte så mycket i skolan faktist..

juste glömde nästan att berätta vad som hände idag. Jo jag skrev till EriamSisters att jag älskade deras uppträdande osv. Och de svarade till mig via twitter:) haha jag vet att de inte är så stora men de vann nästan american got talent och de är ju skit duktiga så!:)


Lean with it rock with it

Idag var jag ju i tigrinjan. Och det var.. inte så kul. Vår lärare är inte direkt jättebra, han lär oss bara alfabetet på tigringa, även fast vi redan kan det! Hur som helst. Efter det åkta vi till kista, jag var där i drygt 3 timmar, så nu verker mina fötter:( 
just nu så sitter jag och lyssnar på musik, överför lite bilder osv.

399:- i skopunkten

49:- i ur&pen


inte igen!

imorgon måste jag vakna skit tidigt. ska gå på tigringa som jag har 2 gånger i veckan. För mig räcker en gång. Hur som helst! efter det ska jag med mamma och shoppa:) något som jag bara måste köpa är små örhängen, tappar alltid bort en och går runt utan att ha märkt det. Skit pinsamt!
En sak jag har märkt, är att jag alltid bloggar väldigt sent..

 
hade skit tråkigt!


Sweet dreams..

är skit trött, ska gå och lägga mig snart. Fast jag vill verkligen se på viva la bam. Haha jag vet att det låter konstigt, men jag älskar den!

peace out! 

OH NO!

haha omg! jag är typ besatt med twitter, nu när jag har fattar hela conceptet. Följ mig gärna på http://twitter.com/MirjamZkarhas 

just nu sitter jag och läser bloggar, lyssnar på musik och är inne på twitter.. aa..
imorgon ska jag gå med L till brommablock. Jag fråga Smoja ifall Luna och smoja herself ville följa med. Vet inte riktigt ifall de ska, men tror det:)


         and remember, don't get to addicted!

I'm that red bull, now let's fly away

imorgon ska vi springa 3 varv runt Ursvik skogen typ.. fan! men är iallfall glad över att friskvårdsveckan är över:) Den här veckan sög!!
här kommer lite bilder på det jag köpt.





          and remember, don't get to addicted!


skansen

idag gick vi till skansen som sagt:) när vi först kom in dit så fick vi en uppgift som man skulle göra tillsammans med sin grupp. Jag var med Linnea och Sophie. Asså den där uppgiften tog mycket på vår tid, så vi hann typ inte göra ett skit:) hur som helst. När vi var klara, så mötte vi Luna och Smoja och åt tillsammans med dem. Sen gick vi typ till ett tivoli:P Det var skit kul:)
jag gick med min mamma och stora syster till brommablock istälett. Jag köpte en skjorta, ett halsband och två jeans. Fast ett par måste jag byta, för dem var för stora:)


den var skit rolig, fast man blev skit blöt.

det kommer lite fler bilder senare. Alla bilder tog Linnea från sin kamera, så jag snor dem:P

         and remember, don't get to addicted!


I have my eye on you;D

tittar på svenska jersey shore. den är bra:) men den amerikanska är lungt bättre. På det här avsinett så flyttade rang ut pga av att en rasist bråka med honom. Han klarade tydligen inte av det och flytta ut. Guess what? the bitch spit on his face. Haha och han spotta tillbaks, det så skit rolig ut. Kolla på den, den är skit bra.. eller ahh inte lika bra utan rang;D

I have my eye on you! hah driver:P


          and remember, dont get to addicted!


you can take me down anytime, Chris!

haha asså är det bara jag som är galen i den här videon!? han är så snygg, och otroligt SEXY!
nästan så att jag svimmar xD surely gets you in the mood haha:)



          and remember, don't get to addicted!


sh** is over, what you tripping fo?!

yoo peeps! kollar på Efterlyst just nu. Haha jag tycker den är galet läskig på något sätt, specielt.. home alone;D
tänkte visa lite bilder som jag tog för några dagar sen. Nothing serious:)






ska faktist tatuera mig på riktigt, på samma ställe. Fast
då ska det självklart vara en tatuering som står för någonting som betyder mycket:)

          and remember, don't get to addicted!


I am sasha fierce

många av er kanske inte vet. Jag visste inte heller. Men i Bromma öppnas typ ett nytt centrum imorgon, så jag och L kanske går dit efter skansen..;D Just nu sitter jag och lyssnar på Beyoncé. Det var faktist väldigt länge sedan jag gjorde det. Blev väll arg när jag hörde att hon var en medlem i illuminati haha!



grym video, right!

          and remember, don't get to addicted!


would'nt trade this feeling for nothing

så igår vad jag hos tandläkaren, och tyvär så har jag ett hål. Hon tvekade lite ifall jag skulle borra eller inte, men till slut bestämde de sig för att borra.. fast innan det så följde jag med skolan till marabouparken. Vi skulle typ leta efter statyer och härma de:)
idag så var det en jobbig dag. Vi körde nån slags karate, där en fett läskig snubbe visade oss lite saker. Sen åkte vi tåg till en park längre bort. Efter ca 20 minuter så fick vi sen gå ända vägen hem.
Men imorgon är det skansen!:)







          and remember, don't get to addicted!


You aint nothin but a vulture

jag vaknade och fick värsta paniken! den var kl 12 enligt min klocka. Och när jag var på väg ut, så kollade jag på min mobil och klockan var bara 7. Haha så jag stressaede helt i onödag:P idag är det friskvårdsveckan, och vi ska typ till marabouparken och göra någon konstig grej. Och sen ska vi bada.. i bara 40 min. Sen antar jag att vi får sluta.
måste dra snart. Jag ska typ äta frukost i skolan med resten av tjejorna:)

baa baay:)


Can't really decide..

ska snart möta upp Luna och Smoja så det får bli ett snabbt inlägg.

haha andledningen till att jag tar så mycket kort med webb är för att då slipper man överföra till datan osv;D




tycker ni att det är finare med utsäpp?!
kommentera gärna!:)

Dynamite

Idag är det studiedag!:) gud vad skönt! och så är det friskvårdsvecka, så inga lektioner!:) Vi ska typ åka till skansen på fredag med alla andra 7or.

snart ska jag möta Luna och Smoja i mc. Som sagt, vi ska hyra film och chilla hemma hos mig.
Cause we gon rock this club,
We gon' go all night,
We gon' light it up,
Like it's dynamite.


I remember your touch, god i miss you so much!

är det bara jag som tycker att my life as liz är så himla tillgjort? hur som helst. Jag känner mig som en no-lifer just nu. Har inte gått ut på hela dagen. Så det är därför jag bloggar lite mer idag:)
Igår frågade Issa mig ifall jag skulle följa med de till nån justin bieber flashmob. men det blev aldrig av. som tur var jag inte den enda som inte följde med. Luna gick inte heller för hon är typ sjuk. Krya på dig Slush!:)


jag och L i solna. Im wearing my favorie ring also:)

And I was thinkin about him, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.


vad tycks?

En ny bakrund. Vad tycks? själv tycker jag den var fett ball xD imorgon så är vi lediga från skolan. Skrev i ett inlägg att jag skulle åka till kista. Forget that! jag & Luna ska hyra film och chilla hemma hos mig. Vet inte riktigt ifall Smoja ska vara med, but i hope so!:) om bara Takers kom ut här i Sverige:( någon som vet när den kommer ut här i sverige? är desperat..;D



          and remember, dont get to addicted!


Its so hard to get you out of my system.

idag så har jag bara vart hemma och gjort.. ingenting. Hahah men imorgon tror jag att jag åker in till Kista med Nadin. Vi har inte gjort nått på länge så aa:)
men Idag kommer alla bra program, som The Hils, Hard times of rj berger, the city och jersey shore!
tyvär så missade jag förra avsnittet av The hills, och vi får inte se den nya sesongen av the hills på
mtv.com. så jag tvinga Luna och Smoja berätta allt:)



          and remember, dont get to addicted!


7 year old rapper

shit vilken talang! men en sak vill jag säga till honom.. Act your age! men han är fett tung!:)
han kallar sig själv för LiL peanut. Aja, bättre än Soulja boy iallafall. Lol xD



och en bok jag läser. Och den är bra hitills;)

          and remember, dont get to addicted!

you go girl!

haha det har vart en rolig dag:) haah på vår so lektion så fick vi gå till datasalen och jobba där. Vi skulle typ göra nått test, det har med de dumma valet och göra. Aa efter att vi tjejer gjort klart det, så logga vi in på facebook. Och vi blir attackerade. Men det är löst nu..hoppas jag! men går de på oss imorgon, så kommer jag att skita i de. Det räcker med allt bråk nu, ska bara fokusera på skolan och andra viktiga saker. Haha:) 

 jag gjorde nyss klart läxorna till imorgon och just nu sitter jag och kollar på debatten på tv:) I love mona, you go girl! har verkligen lust att göra illa den dära Fredrik och Jan! haha och vi ska typ skicka ett brev till Jan på svenskan. Jag skrev bara hur dåligt det är i skolan, han ska få veta hur dålig skolminister han är:)

asså den här låten är så sorlig. But dont worrt boo! you got a prettier and smarter girl now:) (jasmine)


          and remember, dont get to addicted!

beautiful

kom nyss hem från skolan. Jag vänta på Nadin i ungefär en kvart... och sen gick vi till bibblan. Och nu sitter jag här och är inne på twitter. Kollar bara in kändisars twitter, själv vet jag inte hur det fungerar, allt är så himla kompliserat. Eller aa.. det kanske inte är så svårt när man fattar hela skiten. Men hur som hälst!
 


snyggt par!

          and remember, dont get to addicted!

fuck mtv

snart ska jag möta Linnea vid systembolaget, so i gotta hurry up! men såg ni vma igår?! asså vad fan är det för fel med mtv, de gör hela tiden så där!



haha och på mig:P

          and remember, dont get to addicted!


pluggar..

sho bloggen!

idag har jag inte gjort något speciellt, sitter bara här och pluggar på någon no läxa vi fick..
haha det var facktist första gången jag såg keep up with the kardashians, och den är rätt så bra faktist. Men jag tål inte den dära Kim. Hon är en wannabe paris hilton. Och så är hon inte så fin som alla tycker...



          and remember, dont get to addicted!

its not a threath its a promise;D

haha såg ni the hills?! asså spencer är sjuk i huvudet! stackars Heidi som bor tillsammans med det monstret. Och jag hoppas verkligen att Audrina och Brody blir tillsammans!:D men iallfall.. just nu så sitter jag och väntar på att jersey shore ska börja, så tänkte blogga lite medan. Jag vet att jag inte bloggar så mkt, men det är inte lika kul att blogga längre, vet inte ifall jag kommer fortsätta att blogga:P


love this picture!

          and remember, dont get to addicted!


now my everything has turned to nothing

heeysaan svejsan!!

skolan vart galet tråkigt idag...igen! direkt efter att alla i klassen fick gå in två & två för att prata med vår nya musiklärare, så gick jag ner till kaninburen för att gå tsm med Linnea hem. Haha hatar att gå hem själv från skolan. Nä! men nu ska jag stänga av datan och kolla på vänner:)



          and remember, dont get to addicted!


thats real talk

har sovmorgon till kvart i 9, men ändå så vaknar jag kl halv 7! im so stupid! har inte så mkt tid, ska möta L vid systerbolagen snart, så jag måste fixa mig.





          and remeber, dont get to addicted!

RSS 2.0