Why does love always feel like a battlefield

sitter nu och pluggar inför so provet, BORING! jag avskyr vår lärare, han är liksom.. Wierd. På provet ska vi svara på några frågor som andra har skrivit och jag måste bara säga att vissa frågor är jävligt jobbiga, Som om jag bryr mig om vilka grenar olympiska spelen antiken hade!? lol!.. men det var för många grenar :)
Hursomhelst! ska forsätta plugga nu, ville bara blogga för det händer inte så ofta längre♥

Jordin sparks, världens sötaste unge ever! vad hände?! lol! nä men hon är fortfarande fin :)

Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute, it's love
And, suddenly, it's like a battlefield

sleepless nights!

så idag var Luna, Smoja och Nadin hemma hos mig. Vi körde för det mesta chatroulette, haha asså det är så knäppa människor där, och skarriga är dem oxå!
Öppnade även lite presents from Luna och Smoja.
And i got..



och så fick jag ett gult depend nagellack, thannks Lunaaa & Smojja!

Breezy art....Dance

HAHA! videon är awsome!  haha dansen på 1:45. oohh you touch my talala..mmm my ding ding dong..LOL!!
Älskar hans personlighet och han har en sån stor talang. Och hans musik... ärr ddet bäästa!! om ni hatar honom, FU** YOU! läs inte min blogg, STICK!

tog videon från www.mulattobee.blogg.se bästa  manliga bloggaren i svergie. Och ofc.. www.baveamin.blogg.se läss deras bloggar, dem är grymt bra!

U Smile :)

ska till Solna med L kl halv 2 todaay! har inte vart med henne på ett tag nu så det ska bli kul. Det är alltid kul att gå och shoppa med L!<3


If you need me i'll come running from a thousand miles away
when u smile, i smile.. :)

My b-day!

min födelsedag som tog plats idag 2 janurai. Den firade jag med familjen, tjock, tjocka 5x släkten och bästisen Nadin<3 det var skit kul. Probably the best birthday i've had so far! fick 1100 kr från mina mostrar och mer pengar från andra familjer:) och så fick jag 1000 från mamma:)  
happy birthday mirjam!


ahhh!

shit.. Imorgon fyller jag år, äntligen!!! vad önskar jag mig? hmm.. Pengar (såklart) och att Chris Brown följer mig, svarar på alla hundra miljoner grejer jag skickat till honom eller nått sånt via twitter, så att alla besatta cb fans (teambreezy) blir avensjuka;) men också för att jag älskar honom! Jag vet att det aldrig kommer hända. Men det skulle verkligen.. VERKLIGEN göra min dag:)  hahah jag skulle springa runt huset som en kyckling och snacka om det 24/7.


just nu sitter jag i mitt rum med datan i knät och är inne på facebook, twitter och lyssnar på musik:) alltså jag har blivit helt kääääär i twitter! följ mig gärna www.twitter.com/mirjamzkarhas om ni har.. Om ni inte har.. bli medlem.. och sen följ mig;D

RSS 2.0